Jeugdlessen

Wij streven ernaar om kinderen zoveel als mogelijk in groepen te laten trainen met hun eigen niveau en leeftijd, waarbij plezier en vooruitgang voorop staat.

Lesdagen en lestijden zijn afhankelijk van de opgegeven voorkeuren aan het begin van het seizoen, de beschikbaarheid, niveau en leeftijd. Of wanneer je later instroomt welke beschikbaarheid er nog is.

Trainingen

Zomertrainingen

De zomerperiode start ± eind maart t/m midden september. De zomertrainingen bestaan uit totaal 19 lessen. 

Wintertrainingen

De wintertrainingsperiode start rond eind september t/m midden maart. De wintertrainingen bestaan uit totaal 16 lessen en vinden net als de zomertrainingen buiten plaats.

Het aantal lesweken in de winter is korter dan in de zomer. Dit in verband met het weer gedurende de winter. In de winter zullen vanwege regen, sneeuw of opdooi niet altijd alle lessen kunnen doorgaan. En op deze wijze kunnen we met 100% zekerheid garanderen dat alle 16 lessen in de winterperiode gegeven zullen worden. 

Veelgestelde vragen over de trainingen

Welke opties zijn er voor de training(en) ?

Er is de mogelijkheid om vaker dan één keer per week tennisles te volgen. Het verbeteren van het spel is belangrijk voor de motivatie en o.a. het spelplezier. Op dit moment trainen al meer dan 74% van de kinderen vaker dan 1x per week. Tevens is het leuk om jezelf beter te zien worden en eventueel tot steeds betere prestaties in toernooien en competitie te komen. We kunnen niet met 100% zekerheid garanderen dat je 2 keer of meer per week kan trainen. Dit in verband met de enorme behoefte aan tennislessen.

Wat kost(en) de zomertraining(en)?

De kosten voor één lesuur (50 min) zomer tennisles per week zit in het lidmaatschap verwerkt. De kosten van een jeugdlidmaatschap bedraagt €196,50  Ben je nog geen lid? Meld je aan via https://www.tvstort.nl/lid-worden

De kosten voor één lesuur (50 min) extra zomer tennisles per week bedraagt €110,00 extra.

>> In totaal train je 2 keer per week één lesuur. Je betaalt dan bovenop het lidmaatschap €110,00 extra.

De kosten voor anderhalf lesuur (75 min) extra zomer tennisles per week bedraagt €160,00.

>> >> In totaal train je dan 2 keer per week: één lesuur van 50 minuten & één lesuur van 75 minuten. Je betaalt dan bovenop het lidmaatschap €160,00 extra.

Aanmelden voor de lessen klik hier.

Wat kost(en) de wintertraining(en)?

De kosten voor één lesuur winter tennisles per week bedraagt €110,-. 

Wil je meer dan één keer per week trainen:
De kosten voor één lesuur (50 min) extra winter tennisles per week bedraagt €77,50 extra.

>> In totaal train je dan 2 keer per week één lesuur. Dit kost in totaal voor de gehele winterperiode €187,50.

De kosten voor anderhalf lesuur (75 min) extra winter tennisles per week bedraagt €116,25 extra.

>> In totaal train je dan 2 keer per week: één lesuur van 50 minuten & één lesuur van 75 minuten. Dit kost in totaal voor de gehele winterperiode €226,25.

Aanmelden voor de lessen klik hier.

Wat als het slecht weer is, gaat de training dan wel door?

Wanneer de lessen, in verband met het weer of andere omstandigheden, niet kunnen doorgaan vind je deze informatie zo snel als mogelijk voor de les bovenaan op de website www.tvstort.nl. Check voor je les voor de zekerheid altijd even of het doorgaat of niet.

Op bepaalde tijden kunnen we de gymzaal van de kingmaschool gebruiken, en zullen dit zeker doen bij de rode en oranje groepen. Voor groen en geel is de gymzaal net te klein. Voor deze kinderen is er geen alternatieve binnen mogelijkheid en de lessen daarmee altijd komen te vervallen als de banen niet bespeelbaar zijn.

Ik weet nog niet zeker of ik wil tennissen?

Het is altijd mogelijk om gratis een proefles mee te doen. Je speelt dan eventueel mee in je toekomstige trainingsgroepje. Je kan hiervoor contact opnemen met Ronald Hooijer, 06-53280385 of tennisschool.hooijer@gmail.com

Mijn vraag staat er niet tussen?
Stuur dan gerust een mailtje met jouw vraag naar tennisschool.hooijer@gmail.com

Aanmelden voor de lessen klik hier.