Seniorenlessen

Voor seniorenlessen zijn verschillende opties. Wil jij je techniek, tactiek, concentratie of conditie verbeteren? Wij bieden voor alle leeftijden en elk niveau een tennisprogramma op maat individueel of in groepsvorm (2 of 4 personen).

Wil je individuele aandacht om specifieke leerdoelen te bereiken? Dan is een serie privé of duo lessen aan te raden. De technische, tactische, conditionele en mentale aanwijzingen worden op jouw wensen en mogelijkheden afgestemd.

Wil je én individuele aandacht maar train je ook graag gezellig in een groep. Dan is het ook mogelijk om een groep van 4 personen te trainen. De technische, tactische, conditionele en mentale aanwijzingen worden afgestemd op de totale groep.

Groepen worden ingedeeld op basis van niveau, gewenste lespartners en beschikbaarheid.

Twijfel je of je tennislessen wilt nemen. Er is altijd de optie om een proefles te nemen als je nog niet zeker bent of je tennislessen wilt nemen. Neem hiervoor contact op met Ronald Hooijer: 06 – 53 280 385 of tennisschool.hooijer@gmail.com

Kosten van de lessen vind je via inschrijven.tennisschoolhooijer.nl Deze zijn afhankelijk van dagdeel, groepsgrootte en hoeveelheid lessen.