Ons Team

De trainers van Tennisschool Hooijer zijn betrokken clubtrainers dan niet alleen op, maar ook naast de tennisbaan met elkaar te vinden zijn. Ze zijn gefocust, serieus en enthousiast op de baan, maar houden ook zeker van een lolletje trappen naast de baan. Ze hebben allemaal hun eigen kwaliteit, maar één gezamenlijke passie: Tennis! 

Ronald Hooijer

De term vakidioot krijgt Ronald nog weleens naar zijn hoofd geslingerd, hij is vaker op de tennisbaan dan dat hij thuis is. Tennis is zijn passie. Naast het lesgeven heeft Ronald op tennisgebied ook veel gecoacht, van beginners, gevorderden tot Nederlandse topspelers, zoals Botic van de Zandschulp en Richel Hogekamp. Hij heeft graag alles op orde, is gedreven en zeer enthousiast. Zijn enorme enthousiasme is erg aanstekelijk en hij weet mensen na 10 jaar nog steeds te verassen met zijn tennislessen.

Jesse Fürrer

Jesse heeft na jaren voetballen dit links gelaten, en heeft zich volledig gestort op zijn werk als fulltime tennistrainer. Jesse verrast zijn lesklanten graag met trick shots en leert ze daarom graag behendigheid op de baan. Daarnaast is voor Jesse de basistechniek de belangrijkste focus in de les. Jesse staat bekend om zijn energie, zijn lessen zijn daarom altijd actief en gevarieerd.

Dunya Hagebeuk

Na enkele jaren fulltime tennisleraar te zijn geweest, combineert Dunya lesgeven, sinds enkele jaren, met haar passie voor de zorg en het spel zelf. In de eredivisie is zij met haar team in 2019 1e geworden op de landskampioenschappen. Dunya heeft altijd op hoog niveau getraind, met onder andere Thiemo de Bakker. Tegenwoordig dubbelt ze alleen nog maar, en dat doet ze nog steeds op aardig hoog niveau!

Sjors Busink

Sjors heeft tijdens zijn studie in Haarlem lesgegeven. Na zijn studie is hij fulltime gaan werken bij Water at Sweco in het verlengde van zijn studie, maar de verhuizing naar Amersfoort en het her oppakken van tennissen heeft het toch weer doen kriebelen. Sinds 2021 geeft hij daarom met heel veel plezier weer een aantal uren les op TV ’t Stort. 

Jort Boonstra

Vanuit zijn Sport&Bewegen-opleiding is Jort doorgegroeid als tennisleraar bij de KNLTB, nadat hij ook al velen jaren gespeeld en getraind had bij TV ’t Stort. Voor Jort staat voorop dat mensen altijd weer graag naar de training terugkomen waar plezier, kwaliteit en uitdaging de belangrijkste factoren zijn. Speelt zelf ook nog altijd competitie op t Stort, net als alle andere trainers.

Thijs Konijn

Ook Thijs speelt al jarenlang bij TV ’t Stort en heeft net zoals Jort de Sport&Bewegen-opleiding afgerond, waarnaar hij ook doorgerold is naar de tennisleraar opleiding. Tennis staat bij de Familie Konijn hoog in het vaandel broertje Hidde en zusje Fleur zijn ook veel op en rondom de tennisbaan te vinden. Thijs staat bekend om zijn innovatieve oefeningen, discipline op en naast de baan. Naast tennisleraar zijn, speelt hij ook graag tennistoernooien met Jort.  

Hulptrainers

Hulptrainer is ontstaan om de trainers bij de jongste jeugd te helpen met leuke oefeningen tijdens de les. Jeugd die al jaren bij ons spelen en een goed balletje kunnen slaan helpen bij sommige jeugdtrainingen. Dit is niet alleen voor de jongste jeugd heel leuk, maar ook voor de hulptrainers. Zij krijgen zo de mogelijkheid om de vaardigheden van lesgeven alvast een beetje onder de knie te krijgen  

Elin van de Pijpekamp

Traint al vanaf haar 6e bij TV ’t Stort. Ze traint zelf meerdere keren per week en speelt naast het helpen bij de trainingen ook graag nog vrij. Daarnaast is zij druk met het behalen van haar Vwo-diploma. 

Sepp Oostdijk

Traint al vanaf zijn 7e bij TV ’t Stort. Ondanks dat Sepp naast het tennissen ook nog voetbalt, traint Sepp toch meerdere keren per week op de tennisbaan. Tevens speelt hij in een jongens team competitie. 

Hidde Konijn

Traint ook al vanaf zijn 7e bij TV ’t Stort. En vindt het super dat hij nu ook mag helpen op de tennisbaan. Is de jongste hulptrainer, maar jongere kids vinden het superleuk om met hem in te spelen. 

Demi Cornelissen

Traint nu een aantal jaren pas bij t Stort, maar heeft zich in korte tijd behoorlijk snel ontwikkelt. Dat komt mede door haar enthousiasme om beter te worden en daardoor kan ze jongere kids inspireren.