Tennis Clinics

Regelmatig geeft Tennisschool Hooijer tennis clinics voor scholen en organisaties. Een tennis clinic kan je bijvoorbeeld doen om sportief bezig te zijn samen met collega’s, je klasgenoten of anderen gelijkgestemden. Tijdens de tennis clinics wordt er via verschillende oefeningen en spellen gewerkt aan de forehand, backhand, service, volley en andere aspecten van de tennissport. De tennistrainers zullen tijdens de tennisclinics daarnaast verschillende technische en tactische tips. Máár plezier en fun staan bovenaan bij onze tennis clinics. 

Onze tennis clinics zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Zelfs mensen die nog nooit een tennisracket hebben aangeraakt, zullen plezier beleven aan de tennisclinics van Tennisschool Hooijer. Heb je geen eigen materiaal, geen probleem! Tennisschool Hooijer heeft zowel voor jeugd als volwassenen rackets beschikbaar. Een sportieve outfit en schoenen met niet te grof profiel zijn voldoende om mee te kunnen doen aan een tennis clinic. 

Informatie aanvragen 

Wil je meer informatie ontvangen over een van onze activiteiten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Ronald Hooijer: 06-53280385 of tennisschool.hooijer@gmail.com